Maak kennis met stagiair Mitchel

Hallo! Ik ben Mitchel Kamsteeg en ben alweer 24 jaar oud. Ik woon nu 1,5 jaar in Haarlem, maar daarvoor heb ik 22 jaar in Aalsmeer gewoond. Ik studeer Bedrijfskunde aan de Christelijke Hogeschool in Ede (CHE). Sinds februari loop ik samen met een klasgenoot (Gijbjan) stage bij de Werkgroup, om iets preciezer te zijn bij Peopleassist.

Stage Werkgroup

Hoe kende jij de Werkgroup?

Ik kende de Werkgroup eigenlijk al voor mijn stageperiode, namelijk via de Tentdienst. Elke jaar in september is er in Aalsmeer de Feestweek. De eerste zondag van de Feestweek wordt de Tentdienst gehouden, waarvan ik in de organisatie zit. Binnen de Tentdienst ben ik verantwoordelijk voor de PR & Marketing en heb ik onder andere contact met de sponsors van de Tentdienst. En ja… Werkgroup is al jarenlang een trouwe sponsor van de Tentdienst. Dus via mijn rol in de Tentdienst was ik al bekend met de Werkgroup en had ik al contact met Robert-Jan.

Waarom leek het je leuk om hier stage te doen?

Tegen het einde van 2021 had ik samen met mijn studiegenoot Gijbjan van Otterloo een berichtje op LinkedIn gezet, waarin we vertelde dat we zochten naar een stageorganisatie. Als ik het me goed herinner heeft Robert-Jan mij binnen een dag een reactie gestuurd. Uiteindelijk zijn Gijbjan en ik een aantal keer op gesprek geweest om de opdracht te bespreken.

Aan het begin moest ik wel het één en ander uitgelegd krijgen, omdat het over een onderwerp ging waar ik niet zo veel van af wist. Maar de opdracht sprak me daarentegen wel gelijk aan. Het was een echte marketing vraagstuk en in de marketing ligt mijn interesse wel. Daarnaast werden we heel gastvrij ontvangen door (op dit moment) mijn collega’s. Ik voelde me gelijk thuis en kreeg ook de vrijheid om mijn behoeftes te delen.

Met wat voor werkzaamheden houd jij je zoal bezig?

We zijn vooral bezig met het doen van onderzoek voor Peopleassist. We hebben in de eerste 2 maanden verschillende analyses gemaakt over de organisatie en de externe omgeving. Op dit moment zijn we bezig met het daadwerkelijk onderzoek doen naar de onderzoeksvraag. Hier zijn we t/m eind juni mee bezig. We hopen uiteindelijk een mooi adviesrapport op te leveren!

Daarnaast werken we ook een stukje mee met de dagelijkse werkzaamheden. Deze werkzaamheden hebben vooral te maken met het creëren van content en het vinden van nieuwe bedrijven. Denk hierbij aan werkzaamheden als het schrijven van blogs, linkbuilding en het bellen van bedrijven.

Hoe zou jij de sfeer hier beschrijven?

Zoals ik al eerder heb benoemd werden we heel gastvrij ontvangen en die gastvrijheid is altijd gebleven. Er heerst een hele open cultuur hier, waar je altijd je mening kan en mag delen. Er wordt altijd naar je geluisterd en bent vrij om met ideeën te komen. Ik heb in de afgelopen tijd ook wat nare privéomstandigheden gehad, maar daarin kreeg ik ook de ruimte om aan te geven wat voor mij wel lukte en niet. Dat vond ik heel fijn! Op de werkvloer is het altijd gezellig en er worden veel grappen gemaakt. Soms wordt het net wat te gezellig, haha.

Lees het verhaal van Danicha

Danicha liep al stage bij de Werkgroup. Hoe beviel haar dit?

Ook stage lopen bij de Werkgroup?

Neem vooral eens contact op met ons voor een kennismaking! Wij, als erkend leerbedrijf, staan namelijk altijd open voor enthousiaste stagiaires. Ben jij pragmatisch, mensgericht en heb je een kritische blik? Dan pas jij bij ons! Geef ons een belletje: 085 489 58 79 of stuur een mailtje met motivatie naar info@werkgroup.nl.

<< Ga terug naar de homepage