Hoe werkt het beter?

Onze missie is om organisaties en “werk” in het algemeen beter te maken. De vraag is dan: hoe doen we dat? Door een viertal diensten aan te bieden waar onze bevlogen mensen met veel plezier aan werken. Dit zijn Werkassist (HR-consultancy), Werkreturn (social return), Werkconnect (detachering) en Werkverzuim (arbodienstverlening). Wij vertellen op deze pagina graag wat onze mensen doen. Zo krijgt u een beter beeld van hoe het écht beter kan!

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over hr-gerelateerde zaken? Of bent u benieuwd naar een kennismaking met Werkassist? Neem gerust met ons contact op!

Onze HR-interim in actie

HR-interim Werkgroup

Onze Matthijs is een echte manusje van alles. Als HR-interim pakt hij voor meerdere mooie klanten verschillende HR-projecten op. Zijn doel is om bij alle bedrijven waar hij langskomt de HR-processen te verbeteren. Op de foto zie je hem bij MyParcel in Hoofddorp. Daar pakt hij onder andere de volgende zaken op: ziekteverzuim, werving & selectie, functioneren & beoordelen. Lees hier hoe zijn dag er daar uitziet

Nieuwe kansen op de arbeidsmarkt

Werkgroup Werkreturn BAM

Werkreturn detacheert mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben opgebouwd. Dat kan verschillende redenen hebben. Onze Jeroen en consorten doen er alles aan om werkzoekenden van A tot Z te begeleiden naar nieuw werk. Ze helpen ook organisaties en gemeenten die social return verplichtingen hebben. Op de foto zien we Jeroen (rechts) in gesprek met kandidaat Marcel bij de BAM. Via Werkreturn kan Marcel weer gewoon aan de slag bij een mooie organisatie! Bekijk de video over dit project hier.

En wéér een verzuimdossier opgelost!

Werkgroup verzuimdossier

Onze casemanagers hebben het bij Werkverzuim altijd druk met de meest uiteenlopende verzuimdossiers. Maar er is er niet één die te ingewikkeld is! Samen met de bedrijfsarts, die in de relaxte kamer op de foto zijn consulten geeft, wordt het verzuim bij onze klanten efficiënt bestreden. Lees onze verzuimaanpak hier.

Benieuwd naar onze diensten?

Ga dan naar de websites van Werkassist, Werkverzuim, Werkreturn of Werkconnect. Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen! Hopelijk tot snel!